Inloggen
Winkelmandje

Pricacy Policy

Deze pagina is laatst aangepast op 24 mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Bonnet BVBA. U dient zich ervan bewust te zijn dat Bonnet BVBA niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Bonnet BVBA respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
 

1. Bescherming van de persoonsgegevens


1.1. Bonnet BVBA respecteert de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levensfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

 

1.2. GDPR wetgeving 2018

Bonnet BVBA engageert zich om te evolueren naar een 100% compliancy conform de GDPR wetgeving in 2018.
 

De GDPR wetgeving - Algemene Verordening Gegevensverwerking -
is een nieuw Europees wetgevend kader met rechtstreeks effect
voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze vervangt de
Europese Privacy-richtlijn.


Deze nieuwe wetgeving betekent nieuwe rechten voor de betrokkenen en verplichtingen voor de verwerkers en verwerkingsverantwoordelijken.

Deze privacy policy is slechts een van de vele stappen die we hiervoor ondernemen. Op aanvraag stellen we onze documentatie met ondernomen maatregelen graag ter beschikking.
 

1.3. Persoonsgegevens Bonnet BVBA

 

1.3.1 Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: nieuwsbrieven


De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven. Na uitschrijving ontvangt deze persoon geen nieuwsbrieven of ander promotiemateriaal meer van de afzender: deze gegevens worden uit ons bestand gewist. Ons development team zorgt ervoor dat er een unsubscribe-button aanwezig is.

Om in te schrijven op onze nieuwsbrief, doorloopt de bezoeker een opt-in procedure.
 

1.3.2       Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: contactgegevens klanten

- Voor ons klantenbeheer maken wij gebruik van een CRM pakket. Hierin bewaren wij - zolang als nodig - volgende gegevens van onze bestaande klanten: Familienaam, Voornaam, E-mailadres, GSM, Stad, Bedrijf

- Deze gegevens worden louter gebruikt voor het contact met de klant via e-mail, telefoon of per post. Dus niet voor promotionele acties.

- Bonnet BVBA ziet toe op de correctheid van deze gegevens en neemt contact op met de desbetreffende klanten om te controleren of deze gegevens nog kloppen.

- De klant kan deze gegevens op elk moment inkijken (zie ook: 2. Inkijken en aanpassen persoonsgegevens).

- Indien een klant vertrekt bij Bonnet BVBA worden deze gegevens maximaal 7 jaar bewaard. Daarna verwijderen we deze volledig uit onze database.

Waarvoor gebruiken we uw gegevens?

- Het aanvragen van garantie t.o.v. de fabricanten-

- Het versturen van:

Een nieuwsbrief

Een uitnodiging voor evenementen

Een terugroepactie

- De rechten van de klant:

Ik geef toestemming om op de hoogte te worden gebracht van een Bonnet BVBA evenement

Ik geef toestemming om een nieuwsbrief te ontvangen per email

Ik geef toestemming om mijn gegevens over te dragen aan 3den (= fabrikant of toeleverancier)

Ik wil niet dat u mijn gegevens aan derden worden overmaakt

 

1.3.3 Verwerkingsovereenkomst persoonsgegevens: cookie policy website


Bonnet BVBA maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies kan je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.
 

2. Inkijken en aanpassen persoonsgegevens

- Klanten en personeel van Bonnet BVBA kunnen op elk moment hun overeenkomstige persoonsgegevens opvragen. Bij een aanvraag zal Bonnet BVBA de gevraagde gegevens - fysieke documenten of online - zo snel mogelijk ter beschikking stellen.

- De klant of medewerker kan ook vragen om de gegevens aan te passen en/of te verwijderen.

 

3. In geval van een data breach

- Indien er zich een data breach voordoet (situatie waarbij persoonsgegevens kwaadwillig worden vrijgegeven), zal Bonnet BVBA binnen de 72 uur na ontdekking/gewaarwording (niet het ontstaan van) doorgegeven worden aan de Privacy Commissie.

 

4. Vragen over ons privacybeleid?

We doen er voortdurend alles aan om te voldoen aan de nieuwe GDPR-wetgeving.
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Bonnet BVBA
Markt 11
B-8790 Waregem
E info@bonnetsupplies.be
T +32 [0]56 60 26 00




 

151
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 1
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 2
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 3
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 4
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 5
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 6
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 7
Next - Bonnet - Voorpagina - Merk 8
Visa Mastercard
© BONNET BVBA - all rights reserved.

Winkelmandje

Filter